Udhëzuesi për mësimin në kushtet e shtëpisë, për shkak të situatës së krijuar nga përhapja e virusit

Pubblicato: Merkure, 11 Mars 2020

Duke ju uruar të jeni mirë familjarisht, po ju bashkëngjisim udhëzuesin e nxjerrë nga MASr për mësimin në kushte shtëpie. Të gjithë mësuesit e shkollës sonë po përgatitin materialet mësimore dhe do ju dërgohen në formë elektronike nëpër grupet e krijuara të klasave.