Kurorëzimi i punës së nxënësve në testin e Cambridge me diplomën e nivelit C1 dhe B2.

Pubblicato: Shtune, 24 Prill 2021

 

Çfarë dëshiron nuk vjen gjithmonë lehtësisht, por nëse punon fort dhe nuk dorëzohesh do arrish në destinacion!
Kurorëzimi i punës së nxënësve në testin e Cambridge me diplomën e nivelit C1 dhe B2.☺️📚
Jemi krenarë për arritjet tuaja