Xhoni Xhavara pjesmarrës në kompeticionin "Free Guitar Competition by Alhambra "Campo"- Sonatina Meridional"

Pubblicato: Djele, 17 Maj 2020

Jemi krenar për ty që u rrite mes nesh dhe ndave talentin tënd me familjen tonë të madhe që mban emrin “Vinçenc Prendushi”
Bëni share dhe like videos së nxënësit tek profili Xhoni Xhavari Kl IX C që merr pjesë në konkursin e kitarës

 

Kliko për video