Nata e muzikës italiane

Pubblicato: Enjte, 28 Maj 2020
Frymëzimin e bashkëpunimit në vazhdën e traditës së krijuar për një koncert të tillë e marrim nga çdo gjë që na transmeton emocione, nga natyra, nga thjeshtësia e gjërave, nga një pikë loti apo nga një buzëqeshje, nga vështirësitë si dhe nga historitë e përjetuara përgjatë udhëtimit të jetës. Muzika frymëzon dhe zërat e bukur të fëmijëve na emocionojnë.
Ju ftojmë të ndiqni online edicionin e katërt
“Nata e muzikës italiane" organizuar nga shkollat
“ Bedrie Bebeziqi” “ Jan Kukuzeli “ “Vinçenc Prendushi”
 

Letër drejtuar mësuesve nga nxënësja e klasës VI C

Pubblicato: Merkure, 27 Maj 2020

 

 

Letër drejtuar mësuesve nga nxënësja e klasës VI C